Saturday, December 31, 2011

Anggur

Actually tempat ni dah pi lama dah. Tapi ni la baru ada free time nk updates blog ni. Aku ni nama ja org Kedah, tapi baru nk taw ada tempat yg best macam ni kat Kedah. 

Ladang anggur ni terletak kat batul2 sebelah Tasik Beris. Nak masuk tempat ni tiket harga Rm5/person


Memang cantik la tempat ni. Tenang ja. Kalau nak beli anggur fresh pun boleh. 






Wednesday, December 28, 2011

Berdiam

Berdiam itu adakalanya lebih baik walaupun ia sebenarnya akan memakan
diri sendiri. Yes! I am ready for that

Friday, December 16, 2011

Shit!

Stupid & WT* to myself!! How stupid and unsensitive you are. No
manners at all! You should be ashamed of yourself. You didnt have any
respect on someone who can be called like you father! Ouh, shit u!

Thursday, December 15, 2011

Give it back



I've think about it for many times. I think now is the best way to
implement it. Com'on girl, i know you are strong enough.

P/s: what u gave, u'll get back

Tuesday, December 13, 2011

Kahwin lagi


Sekali lagi. Bila dah masuk musim cuti sekolah ni, banyak la aku dapat
undangan perkahwinan ni. And at the same time, bukak ja facebook,
makin bercambah pulak gambar2 kahwin member2. Haaisshh 'tanah'
facebook ni dah makin subur pulak utk 'benih2' gambar kahwin ni
membiak.
Argh! Angin ribut ketensionan datang balik. Bukan marah orh kahwin.
Tak sama skali. Tumpang bahagia ada la. Cumanya aku rasa sikit
tekanan. Niat di hati nak ja kahwin. Tapi apa bley buat. Jodoh blum
sampai lagi. Ntah bila nak sampai, Allah ja yang tau.
To all my friends, yang dah kahwin (Maisarah, Kak Jijah, Melah, Ayu)
and yg dah bertunang (banyak sangat nk list), semoga berbahagia
bersama insan tercinta.
P/s: ketensionan melanda. Konflik dalaman bergelora

Dilemma 'Budak Sekolah'

Hahahaha...response yg sama aku terima setiap kali masuk tempat kerja baru. Tak yah cakap tempat baru laa...Mana2 tempat aku pi pun org akan ckp "You looks too young!" or "Muka budak sekolah menengah". Get used to it already. 

But frankly said, i don't like it at all. It shows people's first impression on me is like "You look so immature physically & mentally"..*Dush! Dush!*


p/s: Huhuhuu..macam mana la nk bagi nampak mature sikit (-.-)

Monday, December 12, 2011

Hi Hi N.I


Welcome myslef to National Instrument!! Yeay! Bermula perjalanan baru
dlm hidup aku.. Alhamdullilah..what i can say about my first day is it
awesome!
Glad to have this kind of first day experience. Collegue suma sgt2
friendly and helpful. Depa sangat2 la me'welcome'kan aku. I feel
blessed! (",)
Done with the environment. Talking about the work itself, memang
banyak lagi yg aku nk kena digest. A lot of things to go through as i
hv to get familiar with the systems and tools used. Arghhh! Menakutkan
kalau fikirkan blk. Takut if i cannot achieve their target..

Sunday, December 11, 2011

Ombak Rindu


Tetiba teringat aku pada arwah Tok Ayah.. Rindu sangat kat Tok Ayah.
Suka dgn cara arwah yg tak suka merumitkan sesuatu perkara.

Semua perkara buat bg mudah ja. Tak perlu menyusahkan org lain. Mungkin
perangai arwah yg mcm tu la buat semua anak cucu rasa senang n selesa
dgn dia. Ada masalah ka xda masalah ka, arwah tetap tenang.

Sampai ke saat akhir pun, arwah tetap mcm tu. Bila ditanya sakit ka,
arwah tenang ja jwb 'Xpa la. Ni sakit sikit ja kalo nak dibanding dgn
sihat yg Allah dah bagi berpuluh2 tahun..'

;( rindu sungguh Tikah kat Tok Ayah..

p/s: YaAllah, tempatkanlah arwah Tok Ayah & Maktok di kalangan org yg
Engkau kasihi..

Saturday, December 10, 2011

Penantian suatu penyiksaan


Benar kata orang. Penantian itu satu penyiksaan. Everyday we have to
keep waiting and keep understanding.
Kita sentiasa cuba utk terus sabar dan memahami. Kita lakukan semua tu
tanpa merungut. Tapi adakalanya terfikir jgk. We try to understand
others. But do they try to understand us? Even just for a while??
p/s: To be honest i am craving for his attention..;(

Tuesday, December 6, 2011

Again


I'm IN LOVE on the way you look at me
I'm IN LOVE on the way u care for me
Basically, I just IN LOVE!! Again & again (^.^)


p/s: Baru ja tadi jumpak dah terasa rindu yg amat.

Monday, December 5, 2011

Good Bye AMD

Berakhir sudah perjalanan hidup kat AMD. Aiceh! Ayat dramatik gila.Hahahaha Lepas ni masuk New Year with a New Job. Ada satu perjuangan and matlamat yg perlu dilaksanakan. Satu tanggungjawab utk agama and bangsa yg perlu dipikul.

p/s: Perjuangan sebagai hamba Allah xkan pernah berakhir

Saturday, October 8, 2011

Syukur


Syukur Alhamdulillah. Betul kata - kata lagu ni "Allah, Engkau dekat..penuh kasih sayang...takkan Kau biarkan hambaMu menangis.." Senangnya air mata ni nak keluar bila terdengar lagu ni..Nak pulak bila bayangkan situasi yg dihadapi sekarang (T.T)


Terharunya apabila Dia mendengar rintihan hati ni. Yes! Allah adalah tempat yg terbaik utk mengadu masalah. Dia yang berikan ujian itu, maka dia jugalah yg berkuasa utk menghilangkannya. Berdoalah dan yakinlah yang Dia mendengar rintihanmu. InsyaAllah, Dia akan makbulkan permintaanmu.

p/s: Terasa hati dekat dgn Sang Pencipta

Wednesday, October 5, 2011

Strong girl


Ouh atikah...bertahan!bertahan! This is just for a while...just for a while dear..
So please put a smile on your face coz it will hide all your pains



p/s: Always whisper to yourself "U are strong & independent"

Tuesday, October 4, 2011

Sosej Chenta

Malas nak tulis panjang..Hopefully gambar ni dah menceritakan segalanya








p/s: Sekian...selamat mencuba! Credit to my cousin, Kak Zana for introducing this recipe

One and only director

Adakalanya dalam hidup kita akan berada di atas dan adakalanya kita akan berada di bawah. Buat masa sekarang aku rasa hidup aku berada pada roda yg bawah. 


Dulu, semuanya berjalan seperti apa yg aku rancang. Tapi kita ni kan cuma hamba Allah yg hanya mampu merancang. Segalanya berbalik pada yg Esa. Pada saat tu mungkin kita rasakan apa yg kita rancang itu adalah yang terbaik utk diri & masa depan kita. Tapi yakinlah Dia lebih mengetahui apa yg terbaik utk kita.

Suka aku dgn kata-kata yg aku jumpak dari Facebook Syafiq,


“It is possible that you dislike a thing which is good for you, and that you love a thing which is bad for

 you. But Allah knows, while you know not.” Surah Al-Baqarah (2:216)



Kata - kata ni macam tiup semangat utk aku tabah terima apa yg bukan ditakdirkan utk aku. 



p/s: You just an actress for your life. Remember, Allah is still the main director of your drama.

Sunday, August 14, 2011

Cinta Baru

I have found my new love...Menitis air mata bila membayangkan seandainya Baginda ada disisi pada saat ni. Terasa hina diri ni untuk bersama Baginda, tapi siapa xmau bersama manusia yg paling mulia di muka bumi ni? Tipu kalau aku kata aku xmau..

Rancangan ni bagus sangat! Dia membawa kita muhasabah diri dalam setiap tindak tanduk kita seharian.  Rasulullah s.a.w tidak pernah lupa kita umatnya. Tapi adakah kita sebagai umantnya sentiasa ingat Rasulullah s.a.w kalau kita nak buat apa2?? Tepuk dada tanya diri sendiri. Di mana Rasullulah s.a.w di dalam hidup kita. Adakah Baginda hanya hidup dalam cerita2 teladan yg kita dgr masa kecik2 dulu? Adakah kita jadikan sifat mulia baginda sebagai panduan dan contoh dalam rutin harian kita?? Tersentap aku bila persoalan2 ni ditimbulkan dalam rancangan ni.

Suka aku dgn kata2 hos ni:
"Kita tidak mahu kembali 1400 tahun yang lalu untuk hidup di zaman Rasulullah s.a.w..Tapi kita mahu Rasulullah s.a.w kembali ke zaman sekarang untuk mengajar kita bagaimana untuk hidup pada kurun ke-21"

Terfikir sejenak, apa perasaan Kekasih Allah itu kalo baginda ada pada zaman sekarang?Pastinya baginda akan rasa sedih yg teramat melihat cara hidup umatnya..



"Baginda Rasulullah s.a.w, sangat mencintai kita, adakah kita mencintai baginda?Rasulullah s.a.w merindui kita, tapi adakah kita merindui baginda??"


p/s: Sayunya rasa..:(

Saturday, August 13, 2011

Puding Roti


Tak pernah buat pun. Tetiba angin rajin datang. Dok belek2 majalah, ternampak la resepi puding roti..hahaha..yg lawaknya, aku tak pernah lak makan puding roti. Entah napa, xdak rasa tringin nak makan kalo ada pun. Tapi disebabkan angin rajin ni, aku buat la..macam biasa la..syok buat ja la..Nak kata makan sangat tu tak la. 

Bahan-bahan
Bahan A
  • 2 cawan fresh milk
  • 8 keping roti putih
Bahan B
  • 4 sudu makan gula halus
  • 2 sudu makan mentega
  • 2 biji telur ayam
  • 1 sudu teh esen vanilla
  • 1 sudu makan tepung jagung
Bahan C
  • 2 sudu makan kismis hitam
Bahan D(Sos kastard)
  • 1 tin susu cair
  • 2 sudu makan tepung kastard
  • 2 sudu makan gula
Cara2:
  1. Hancurkan or koyakkan roti dan rendam dlm fresh milk for about 30min
  2. Kacau & gaul rata bahan B
  3. Masukkan kismis dan tuangkan  ke dalam loyang
  4. Bakar pada suhu 180 degrees for 30 min (don't be to rigid..bakar ja sampai masak)
  5. Gaulkan bahan sos kastard tadi dan masak atas api yg sederhana kecil
  6. Tuangkan sos di ats puding masa menghidang

Resipi ni aku dapat from buku masak Chef Hanieliza..But i dont think resepi ni dapat buat aku craving nk makan sangat. So, if sapa2 ada resepi yg better than this, pls forward to me

p/s: Still searching resepi puding roti yg sgt sdp

Friday, August 5, 2011

Sakit kan hati bila....

Sakit kan hati bila kita harap org yg akan layan kita, 
tapi malas nak layan kita
Sakit kan hati bila kita harap org yg akan buat kita happy, 
tapi buat kita sedih
Sakit kan hati bila kita harap org yg akan pujuk kita merajuk, 
tapi dia ignore ja kita
Sakit kan hati bila kita harap org yg akan jawab segala persoalan kita, 
dia act macam kita xpenah tanya ja
Sakit kan hati bila kita harap org yg akan faham kita, 
tapi tak reti2 nak faham kita


Moral of the story, do not expect anything in your life as expectation will hurt u. So, just move on with your life. And disebabkan tension dgn my MR ARCHITECT (dgn nada yg sgt grm!), aku menghabiskan duit dgn call semua org yg close dgn aku. Sembang and gelak puas2. Habis sudah perasaan emo yg duk bersarang dlm hati ni 

p/s: Nasib baik la ada BFF & Family yg always act like a therapy to my soul.

Sunday, July 31, 2011

Red Apple Pie

The secret of baking a good crust pastry is to have all ingredients and utensils used in cold temperature. You can store butter, flour, rolling pin, mixing bowl and eggs in the fridge at least 20 minutes before you start working. The reason is simple: warmth makes the fat in the pastry bind with the gluten in the flour too quickly, so the pie crust will end up tough and heavy, instead of tender and flaky.
  • 250g plain flour
  • 120g chilled butter cubes
  • 1 egg yolk (retain the white egg)
  • 30ml ice water
  • 3 red apples, peeled and sliced thinly
  • 1 egg white for glazing
  •  Ice-cream for serving (optional)

Filling:

  • 1 egg
  • 120g double cream
  • 100g brown sugar
  • 1 tsp cinnamon powder
  • 1 tbs grated candied nutmeg

Method:

  1. Sieve flour into a bowl. Add butter and knead into a dough.
  2. Combine egg yolk with ice water. Work mixture into the dough.
  3. Cling wrap dough and refrigerate for 1 hour.
  4. Preheat oven at 180 deg C.
  5. To make pastry, flatten dough to 0.5mm thick using a rolling pin. Place over a pie tray, snip off excess.
  6. Place apple over and set aside.
  7. To prepare filling, whisk egg and cream into a thick consistency then add sugar, grated candied nutmeg and cinnamon powder.
  8. Pour into prepared pie dish. Bake on low rack for 10 minutes.
  9. Remove and glaze with egg white and continue to bake at 170 deg C for 15 minutes.
  10. Serve hot with ice-cream or on its own.


p/s: Aku taw buat jek..tapi xmakan

Wednesday, July 6, 2011

congrats!

ouh! again i am super duper jelous ok..




by the way, congrats to Shu, Kak Mazni & A.Zubir on your wedding..Sorry tak dapat attend

p/s: Semua dah sibuk kawin, aku bila lagi??

Sunday, June 26, 2011

I've got the green light

Baru tadi lepas sembang2 dgn Ibu. Alhamdulillah, kenduri baca Yassin kat rumah yg dibuat hari jumaat hari tu, ramai yang datang katanya. Saja bersoloroh dgn Ibu, 

"Kalo dah kenduri baca Yassin pun dah ramai, apatah lagi kenduri kawen Tikah..xbley nak buat kat rumah la..Nanti kesian ibu n adik-adik nak kena kemas balik"


Hahahhaa..saja ja bagi hint kat dia. Nak bagi taw yang anak dia ni dah gatal nak kawen. hahahahaa.. (^,^)

"Kalau dah cukup duit jgn katakan nak kawen tahun depan tahun ni pun boleh"

Dush! Kena balik kat aku. Tapi xpa, dah dapat green light. Cuma nak kena tunggu duit cukup ja. Asal duit cukup ON saja..hahaha..


p/s: Kena kuatkan semangat untuk start saving utk kawen nih..Saving pun baru ciput

Sejenis?

Hari kerja aku mengadap facebook dari pagi sampai ke petang. Tgk la facebook member2 lama. Ada la satu member ni, mengucap panjang aku tengok facebook dia. Seriously i just cannot understand. Kenapa la perlu bercouple2 sesama jantina? Dah semakin pupus ka lelaki di dunia ni? Best sangat ka bercouple sesama jantina?


Sedih sangat aku tengok. Relationship sesama jantina tu seolah2 sudah menjadi kebiasaan dan menjadi satu lifestyle yg dibangga-banggakan. Bukan untuk bersikap out dated, tapi hukum tetap hukum. 

Sabda Rasulullah SAW :
 عن ابن عباس رضي الله عنهما قال : لعن النبي صلى الله عليه وسلم المخنثين من الرجال ، المترجلات من النساء 
Maksudnya : Daripada Ibn Anas r.a berkata Rasulullah SAW melaknat mereka yang menyerupai wanita daripada kalangan lelaki dan mereka yang menyerupai lelaki daripada kalangan wanita (HR al Bukhari) 
*Maksud menyerupai dalam konteks hadith di atas termasuklah daripada aspek gaya rambut, perhiasan, penampilan, cara bercakap, cara berpakaian dan sebagainya.

p/s: Teringat kisah di zaman Nabi Luth A.S

thanks for your time


Mood tengah down gila. Lately terlalu fikir banyak sangat sampaikan otak & badan terasa letih. Apsal aku xboleh nak buang sifat ni ntah. Small matter pun nak fikir. Dapat job interview pun fikir separuh mati nak pi ka tak..


 Thanks God i always have him by my side. My Mr Architect, thanks for your time, thanks for listening to my problems, thanks for giving me your support, and also thanks for your advice. Really appreciate it


I know i count on you. Feel much better now (^.^)

p/s: Can't wait to see u tomorrow <3<3<3

Saturday, June 25, 2011

Suke!

It is nice to meet u again Nana. Rasa puas gila dapat kongsi semua cerita. Sebelum ni memang selalu kongsi cerita dgn Cik Nana pun. Tapi since dia dah abis intern dengan AMD, dah xdak tempat lagi nak meluah perasaan. Rasa teruja pulak bila dapat jumpak tadi. 


p/s: Baru perasaan selama kenal dgn Nana xdak lagi gambar dgn dia. Nana, cilok pic from your blog eh..ngeh2 


Today i don't feel like doing anything

Monday to Friday, aku menjadi pekerja yang sangat berdedikasi. Tapi bila masuk ja hari Sabtu, aku akan jadi manusia yang paling malas. Saturday is the day that i've been waiting for. Bahagia ja bila masuk hari Sabtu. Hari tu la aku rasa seperti maw bermalas-malasan duduk depan TV, sambey makan makanan yang best2. Alangkah bahagianya hari Sabtu bagi org yang bekerja. 


 Golek-golek atas katil sambil berfacebooking and blogging. Wah! bahagianya hidup kalau macam tu.. Kalau dulu sebelum berkerja, hari Sabtu la hari yang paling ditunggu-tunggu sebab hari tu la hari nak keluar ronda-ronda, tgk wayang, shopping. Huh! Tapi sekarang bila dah masuk alam keja ni, semua tu dah xbest dah. Ya la..bukannya senang nak cuti. Asyik kena perah otak keja n keja ja...Hari Sabtu n Ahad la hari untuk nak rehatkan diri n manjakan diri. Mintak maaf la to all my friends yg selalu ajak aku hangout weekend. Susah utk aku kata "OK!" utk setiap pelawaan tu unless kalo aku betul2 rajin. AMPUN sangat2. 




p/s: Malam ni plan nak layan movie kat umah jek! :)

Saturday, June 18, 2011

Selamat tinggal kawanku


As fast as we became friends we come to notice how much faster we can lose each other. Remember the good times we all have together because time and reality is moving fast and the reality is some of us will never see each other again and some will. But even though we'll all change we'll all remember the times we had together and all the times we said best friend still the end.

p/s: Nana, u've been such a good friend to me. And im gonna be completely lonely without u

Friday, June 17, 2011

backpain

Dah seminggu suffer back pain. Tak tau la sebab pa. Even aku dah cuba always duduk dalam posture yg betul, but then still terasa sakit. Nak kata sebab kerusi kat ofis, xkan la kot kan. Semua org duduk elok ja.tetiba aku lak yang bermasalah. Mungkin effect backbone kena hempas dgn pintu kot. NI dah masuk kali ke 2 back bone aku ni kena hempas dgn pintu. First masa kat farmasi ibu then the latest one masa kat ofis. Tak kisah la pa pun, tapi yang pastinya, sekarang ni aku rasa wut  a heaven if dpt pi spa and get a massage. Wah, bestnya!



Ok, lets get some knowledge on back pain problem.
most common causes of low back pain are: 
  • Injury or overuse of muscles, ligaments, facet joints, and the sacroiliac joints.
  • Pressure on nerve roots in the spinal canal. Nerve root compression can be caused by:
  • herniated disc, often brought on by repeated vibration or motion (as during machine use or sport activity, or when lifting improperly), or by a sudden heavy strain or increased pressure to the lower back.
  • Osteoarthritis (joint degeneration), which typically develops with age. Whenosteoarthritis affects the small facet joints in the spine, it can lead to back pain. Osteoarthritis in other joints, such as the hips, can cause you to limp or to change the way you walk. This can also lead to back pain.
  • Spondylolysis and spondylolisthesis, vertebra defects that can allow a vertebra to slide over another when aggravated by certain activities.
  • Spinal stenosis, or narrowing of the spinal canal, which typically develops with age.
  • Fractures of the vertebrae caused by significant force, such as from an auto or bicycle accident, a direct blow to the spine, or compressing the spine by falling onto the buttocks or head.
  • Spinal deformities, including curvature problems such as severe scoliosis orkyphosis.
  • Compression fractures. Compression fractures are more common among postmenopausal women with osteoporosis, or in men or women after long-term corticosteroid use. In a person with osteoporosis, even a small amount of force put on the spine, as from a sneeze, may cause a compression fracture
Symptoms
  • Anxiety
  • Depression
  • Fatigue
  • Fever
  • Headache
  • Hip pain
  • Morning back stiffness
  • Pain through the buttocks and down one leg to below the knee (sciatica)
  • Redness, warmth, or swelling of the back
  • Sleep disturbances



Thursday, June 16, 2011

my car


I'm in love with MyVi
Gambate! Kena kuatkan semangat utk saving

Friday, June 10, 2011

Saturday, May 28, 2011

u one in a million

"....Baby you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this
...."
-U one in a million (Neyo)-

 Thanks for this song..Terharu sangat..by da way, i H.E.A.R.T u laa my Mr. Architect!

p/s: Jarang boleh dapat song dedication from my Mr Architect..

adiba

It has been a week Adiba went to UiTM Kuala Pilah..And baru a week dia pi, aku dah mula rindu gila kat dia. Baru tadi lepas layan perasaan sat. Adiba, i miss u very badly!!! 

Can't believe my lil sis yang aku anggap macam budak kecik dah besar & masuk Uni. Still terbayang2 lagi dia berlari-lari sana sini, kena marah dgn ibu dlm kereta sebab xreti2 nak mengeja, jatuh dalam longkang and diselamatkan oleh orang gila yg sgt kuat berleter..huhuhu..

She's my best buddy, my best adviser, my best listener, my best trouble-maker, my best motivator etc...Pendek kata she is my BEST in everything..

Diba, even though you have grown up or getting older and older, always remember that u will always be my lil sis

P/s: Rite now, i just want to hug u tightly like i always did. :(

Tuesday, May 17, 2011

Kenari

OK. After dah berapa hari kereta tu buat bunyi yg tersangat2 la 'sedap', aku mintak tolong Mamu bawak dia pi jumpak 'Doctor'. Hari ni la baru diberi kesempatan nak antar dia pi tengok2 apa yang patut. Sebelum ni memang tak sempat nk bawak dia sebab terlalu busy dgn family & kerja

Bikna suruh bawak kereta tu pi kat satu kedai yg biasa Mamu pi ni. Pi ja la. dalam hati ni duk mintak2 la jangan kena banyak sangat. Balik ja umah Mamu call cakap pasai condition kereta tu. Tukang repair kereta tu cakap banyak benda yang nk kena tukar..And calculate total semua sekali nak kena bayar about RM1K++. *Dush2!*


Again kena invest my money for this month utk Mr Kenari ni.. Taught bulan ni boleh la bernafas sikit lepas dah settle habis semua hutang2 dgn abah. Nasib baik la Mamu cakap Mamu tolong bayarkan dulu. Kalau tak memang sakit la sket aku bulan ni.. So, dah tutup buku hutang dengan abah, buka buku hutang dengan Mamu la pulak.. Adoi la..

Betul la bak kata member aku, Muni. Kereta ni macam taw saja tuan dia baru dapat gaji & ada duit lebih sikit. Mula la dia nak tunjuk semua sakit dia masa tu jugak. 

Takpa la..Ni pun kira bersyukur lagi la. Nasib baik ada BikLa yg sudi nak pinjamkan kereta dia kat aku utk aku guna uat pi balik kerja. Bila la boleh nak start saving utk beli kereta MyVi ni...*sigh*


p/s: Asal niat nak saving beli Myvi ja, mesti da benda yg memerlukan aku utk keluarkan duit..

Monday, May 16, 2011

Bali Indonesia

Baru lepas tengok Awan Dania. Terpukau sat dgn tempat yg Dania pi which is Bali, Indonesia. Sangat2 la best kalo boleh dijadikan my honeymoon destination..*wink*




To my dear Mr Architect, i never ask u for anything. Cuma ni ja yang dimintak. Put Bali on your list pleaassseeee :) Nak pi honeymoon kat sini

i H.E.A.R.T u

sukanya..suka, suka dan suka!! :) baru lepas facebooking one of my ex-schoolmate. Terbaca status dia yg dia sangat2 rindukan anak sedara dia. I envy her so much! Nak jugak anak sedara. Adik-adikku sekalian, cepat2 la kawin. Kak Long dah kempunan nak anak sedara. Hahahaha..tapi kalo tak boleh anak sedara, anak sendiri pun ok jugak..hahahha..To Mr Architect cepat2 la masuk meminang. I want adorable kids like them







Seriously, i just want to be surrounded by babies. Kalau dapat kerja kat nursery kan best..Adoi laa..Tetiba teringat kat Nuha, Batrisya, Danish, Umar, Uzma & Pipah. They are so cute and adorable!

p/s: Aunty Tika aka Kak Long miss u ols la